Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy ja Secapp Oy tiivistävät yhteistyötään

Kriittinen viestintä ja hälyttäminen ovat olennainen osa turvallisuusalan käytännön toimivuutta. Jotta toimintaa voitaisiin jatkossakin kehittää, 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen Secapp Oy:n kanssa. Kahden yrityksen asiantuntijuuden ja osaamisen entistäkin vahvempi nivoutuminen yhdeksi kokonaisuudeksi tulee näkymään asiakkaiden suuntaan jatkuvasti kehittyvänä palveluna. Luotettava ja tietoturvallinen viestintä, digitaalinen raportointi ja tehtävälistat sekä yksintyöskentelyn turvaaminen ovat muutamia esimerkkejä siitä, miten palveluiden luotettavuutta ja laatua saadaan kehitettyä edelleen asiakkaan parhaaksi tämän yhteistyön myötä.
 
Secappin Ratkaisumyynnin kehitysjohtaja Aleksi Aaltonen on tyytyväinen toimivan yhteistyön syventymisestä.
Secapp ja Satakunnan Turvapalvelut ovat tehneet yhteistyötä pitkään jo ennestään. Tämä sopimus on luonnollinen jatkumo yhteistyölle. Molemminpuolinen luottamus ja asiantuntemus varmistavat toimivan prosessin, josta hyötyy kaikkein eniten palvelun loppukäyttäjä eli asiakas.
 
247 Satakunnan Turvapalveluiden toimitusjohtaja Hannu Tarkkio on samoilla linjoilla.
Secapp on luotettava suomalainen yritys, jonka kanssa kehitystyö on vaivatonta. Tuntemuksemme suomalaisesta yritys- ja viranomaismaailmasta on vahva, ja olemme jatkuvasti kehittäneet palveluamme asiakaspalautteen perusteella. Meillä on jo vuosien kokemus järjestelmän käytöstä, ja haluamme nyt tarjota sitä entistä laajemmalle asiakaskunnalle yhteistyösopimuksen kautta. Kriisitilanteissa ja onnettomuusharjoituksissa yksi keskeinen kehityskohde on tiedonvälitys. Secapp tarjoaa luotettavan, helppokäyttöisen ja räätälöitävän järjestelmän tietoturvalliseen hälyttämiseen, tiedon ja toimintaohjeiden jakamiseen ja esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyyn mobiililaitteiden avulla.
 
Secappin asiakkaina ovat myös mm. Verohallinto, Millog Oy, DNA, useita sairaaloita ja hyvinvointialueita, Säteilyturvakeskus ja Helsingin satama.
 
Secapp Oy
Secapp on suomalainen ammattikäyttöön kehitetty järjestelmä varautumiseen, kriittiseen viestintään, hälyttämiseen ja toiminnan jatkuvuuden turvaamiseen. Se soveltuu sekä pienille että suurille organisaatioille ja auttaa reagoimaan nopeasti arjessa sekä poikkeustilanteissa.
Secappilla voi hälyttää ja tiedottaa yksilöitä ja ryhmiä sekä jakaa reaaliaikaista tilannekuvaa. Palvelu toimii mobiililaitteilla sekä selaimella ja se voidaan integroida osaksi olemassa olevia järjestelmiä ja laitteita. Toimintavarma ja nopea viestintä tavoittaa oikeat henkilöt ja helpottaa tilannejohtamista.
247 Satakunnan Turvapalvelut Oy
247 Satakunnan Turvapalvelut Oy on Poriin rekisteröity ja paikallisessa omistuksessa oleva turvapalveluyritys. Olemme palvelleet satakuntalaisia eri toimialojen yrityksiä jo kymmenen vuotta, vuodesta 2014 alkaen. Työllistämme n. 50 satakuntalaista turvallisuusalan ammattilaista sekä välillisesti paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä. 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy johtohenkilöillä on vuosikymmenien osaaminen kansainvälisten turvallisuusyritysten johto- ja esimiestehtävissä. Parhaat käytännöt ja toimintatavat olemme tuoneet 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n asiakkaiden käyttöön. Olemme yhdistäneet erinomaisen asiakaspalvelun, nopean tavoitettavuuden ja joustavat palveluratkaisut menestyväksi palveluliiketoiminnaksi.
 
 
Vieritä ylös