Osoite

Satakunnankatu 31
28130 Pori

Hälytyskeskus

0201 247 247

Satakunnan Turvapalvelut Oy

Ajankohtaista

Henkilöstöuutisia

Vt. toimitusjohtajana 15.1.2019 alkaen toiminut Hannu Tarkkio on nimitetty yrityksen toimitusjohtajaksi. Lisäksi Hannun vastuualueeseen kuuluvat myynnistä ja markkinoinnista vastaaminen. Hannun yhteystiedot ovat: hannu.tarkkio@turva247.fi, p. 040 822 5598.     Palvelupäällikön tehtävää määräaikaisesti hoitanut Sanna Lappalainen on nimitetty Satakunnan Turvapalvelujen palvelupäälliköksi 1.6.2019 alkaen. Sannan vastuualueeseen kuuluvat palvelutuotanto ja henkilöstöhallinto. Sannan yhteystiedot ovat: sanna.lappalainen@turva247.fi, p.  040 719…

Lue lisää

Arvonta suoritettu

Tie Turvalliseen Ulvilaan- tapahtumassa järjestetty arvonta on suoritettu. Hälytysjärjestelmän voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Lue lisää

Hyvää Äitienpäivää Äideille!

Satakunnan Turvapalvelut Oy toivottaa kaikille Äideille hyvää ja aurinkoista Äitienpäivää! Olemme  11.5.19 Tie Turvalliseen Ulvilaan- tapahtumassa jakamassa 100 ensimmäiselle äidille ruusut. Tulethan hakemaan omasi! Kuva: Jussi Laine

Lue lisää

Huhtikuun asiakaspalvelumme yhteenveto

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Sen tietää myös asiakaspalveluhenkinen henkilöstömme. Huhtikuun asiakaspalvelumme palaute kertoo, että 91 % asiakkaistamme on kokenut asiakaspalvelun erittäin positiivisena ja 5 % positiivisena. Kiitos kaikille vastaajille ja henkilökunnallemme!

Lue lisää

Satakunnan Turvapalvelut Oy:n Palvelupäälliköksi?

Haemme palvelukseemme Palvelupäällikköä Työssäsi toimit monipuolisissa henkilöhallinnon ja tuotannon vastuutehtävissä. Työpaikkasi sijaitsee Satakunnankadulla ja työkavereiksesi saat n. 50 turvallisuusalan osaajaa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhdessä asiakasyritysten edustajien kanssa. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa yhdessä kohde-esimiesten kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen, toistaiseksi voimassa…

Lue lisää

Silta Turvalliseen Ulvilaan -tapahtuma 11.5.2019

Satakunnan Turvapalvelut Oy toimii  sponsorina turvallisuusteemaisessa tapahtumassa, Silta Turvalliseen Ulvilaan. Tapahtuma järjestetään Ulvilan Naparannassa 11.5.2019 klo 14-17. Jaamme tapahtumassa äideille ruusuja ja toimitusjohtajamme Hannu Tarkkio on paikalla kertomassa turvallisuusalan tuoreimpia kuulumisia. Nähdään Naparannassa!

Lue lisää

HR-asiantuntija Pia Viitala

Yrityksessämme aloitti 12.3.2019 HR-asiantuntijana Pia Viitala. Henkilöstöhallinnon tehtävien lisäksi hänen vastuualueinaan ovat viestintä ja laskutus. Pian tavoittaa numerosta 044 971 1286 tai sähköpostilla . Toivotamme Pian tervetulleeksi joukkoomme!

Lue lisää

Miten onnistuimme asiakaspalvelussa

Asiakaspalvelu on meille tärkeä asia ja  mittaammekin asiakkailta tullutta palautetta viikoittain. 1.4.2019-8.4.2019 välisenä aikana Satakunnan Turvapalvelut Oy sai 100% positiivista palautetta. Kiitos kaikille palautteen antajille palautteesta! Hienosta työstä iso kiitos työntekijöillemme!

Lue lisää