Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Haemme Vartijaa – Haku on päättynnyt

Edit: Haku on päättynyt. Voit kuitenkin jättää meille yhteystietosi rekrytointiportaalin kautta Connectaamalla, ja saada ilmoituksen kun uusia paikkoja avautuu: Ainutlaatuinen ura – 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy

Olemme kotimainen, vahvasti paikallisesti toimiva yritys, jonka käytössä on viimeisin turvallisuuden huipputeknologia. Meille valitaan parhaat ihmiset, asiakkaillemme he tuottavat parasta palvelua, yrityksestämme he tekevät entistä paremman. Olemme lähellä – henkilöstöämme sekä asiakkaitamme. Yrityksenä olemme luotettava ja vuorovaikutteinen palveluyritys, samoilla arvoilla valitsemme myös henkilöstömme.

Turvallisuutta ympäri vuorokauden.

Haemme työntekijöitä vartijan toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Satakunnan alueelle. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita.

Haemme sinua;

  • vastuullinen
  • nuhteeton
  • huolellinen
  • vartijakortin omaava
  • sujuvan suomen kielen taitava asiakaspalvelija
  • toivomme sinun omaavan B-kortin

Pääset töihin paikallisvartiointi tai piirivartiointi yksiköihin, joissa työskentelet 63 kokeneen työkaverin kanssa. Vartijan työ on äärimäisen monipuolista ja vaihtelevaa, ja sen myötä kerrytät elämänkokemustasi vaihtelevista asiakastilanteista, joihin tarvitaan vartijan oikeuksia ja ammattitaitoa. Työsi myötä tutustut laajaan yrityskenttään, jota turvallisuusala palvelee monipuolisesti.

Työsi sijoittuu asiakaskohteisiimme Satakunnan alueella ja on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Sinun on hyvä omata ajokortti sekä työmatkoja, että itse työn suorittamista varten.

Tarjottavat työsuhteet ovat koko- tai osa-aikaisia. Tarjoamme vartiointialan TES:n mukaisen palkkauksen, monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn sekä kattavan työterveyshuollon.

Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Täytä hakemus työpaikkaportaalissamme täällä:

Vartija – 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy

Vieritä ylös