Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Kupariteollisuuspuisto ja 247 Satakunnan Turvapalvelut aloittavat yhteistyön

Porin Kupariteollisuuspuistossa toimivat yritykset ja 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy solmivat sopimuksen turvallisuuspalvelujen tuottamisesta Kupariteollisuuspuiston alueelle. Sopimus alkaa 5.10.2017.

Sopimusneuvotteluiden henki oli erinomaisen hyvä ja rakentava. 247 Satakunnan Turvapalveluiden valinta palveluntuottajaksi ja yhteistyö Kupariteollisuuspuiston kansainvälisten toimijoiden kanssa, on erittäin mieluisa.

”Arviomme mukaan Kupariteollisuuspuiston yritykset arvostivat palveluntuottajan valinnassa näyttöä asiakaspalvelusta, dokumentaatiota työturvallisuudesta, ympäristön ja oman henkilöstön hyvinvoinnin arvostamista. Myös nöyrä asenne palveluntuotantoon ja yhteyshenkilöiden tavoitettavuus olivat asioita, joita asiakas mielestämme arvioi ja arvosti toiminnassamme. Meidän on helppo tehdä yhteistyötä tämänkaltaisessa arvomaailmassa. Kupariteollisuuspuiston yritysten tavoitteet ja omat vahvuutemme kohtasivat tässä kumpaakin osapuolta miellyttävällä tavalla”, sanoo Hannu Tarkkio, 247 Satakunnan Turvapalveluista.

Palveluliiketoiminnan ratkaisevin tekijä on Parhaat Ihmiset. Lähdemme nyt kokoamaan Kupariteollisuuspuiston palvelutiimiä rekrytointiprosessin kautta. Haastavaan ympäristöön haluamme saada parhaat tekijät, sillä vaatimukset laitos-, palo-, ympäristö- ja työturvallisuudelle kasvavat koko ajan. Valitsemme tekijät jo tulevaisuuteen katsoen, sillä nämä ihmiset kehittävät toimintaamme asiakkaan kasvavien vaatimusten mukana.

Sopimus on erittäin merkittävä ja se työllistää 10 henkilöä. Haku tehtäviin on meneillään ja kestää 7.8.2017 asti.

Vieritä ylös