Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Palveluesimies haussa

Panostamme asiakaspalveluumme ja haemme piirivartiointiyksikköömme tulosvastuullista

 

Palveluesimiestä

 

Työssäsi toimit monipuolisissa asiakaspalvelun, myynnin ja tuotannon esimiestehtävissä. Työpaikkasi sijaitsee Satakunnankadulla ja työkavereiksesi saat n. 50 turvallisuusalan osaajaa.

 

Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhdessä asiakasyritysten edustajien kanssa. Työsi tärkeä painopiste on nykyisten asiakkuuksin asiakaspalvelussa. Uusasiakashankinta sekä palvelu- ja  turvatekniikan tarjousten laadinta kuuluvat toimenkuvaasi. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

 

Edellytämme sinulta vartijakortin lisäksi työkokemusta asiakaspalvelusta ja esimiestehtävistä, halua kehittää asiakassuhteita , hyviä sosiaalisia taitoja, riittävää ICT-osaamista, näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, taloushallinnon perusteiden hallintaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi vastaavan hoitajan pätevyyden, mutta se ei ole edellytys paikkaa täytettäessä.

 

Työaikasi on liukuva toimistotyöaika, mutta toimintamme 24/7 luonteesta johtuen työsi edellyttää kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja haastavan työn kasvavassa paikallisessa turvallisuusyrityksessä.

 

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla asiakaspalvelu@turva247.fi 30.11.2019 mennessä. Posti otsikolla ”Asiakaspalvelun ammattilainen”.

 

Vieritä ylös