Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Petri Peltomaa 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n hallitukseen

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy on kutsunut hallituksen jäseneksi RauHeat Oy:n toimitusjohtajan Petri Peltomaan. Peltomaalla on 20 vuoden kokemus yksityisestä turvallisuusalalta valtakunnallisissa tehtävissä 1991-2011. Turvallisuusalalla Peltomaa on työskennellyt monipuolisissa tuotannon ja myynnin vastuutehtävissä. Vuodet 2006-2011 Peltomaa työskenteli maailman suurimman turvallisuusalan yrityksen G4S:n Suomen toimitusjohtajana. Viime vuodet Peltomaa on työskennellyt RauHeat Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana ja 2017 solmitun yrityskaupan myötä RauHeat Oy:n toimitusjohtajana.

Saimme hallitukseen henkilön, jolla on vankka osaaminen henkilöstöjohtamisesta, asiakkuuksista, markkinoinnista ja turvallisuusalasta. Arvostamme myös Petrin kokemusta yrittäjyydestä. Lisäarvoa yrityksellemme tuo myös se, että Petri katsoo turvallisuusalaa nyt alan ulkopuolelta, viime vuosien työura on tuonut hänelle sopivasti näkökulmaa tähän.

”Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Petrin mukaan hallitustyöskentelyyn. Toimintamme kasvaa vauhdilla ja haluamme hyvällä hallitustyöskentelyllä varmistaa että kasvun kynnyksellä henkilöstö ja asiakkuudet saavat kaiken huomiomme”, sanoo Jarkko Heinilä, toimitusjohtaja.

”Haluan omalta osaltani olla auttamassa ja tukemassa 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n liiketoiminnan kehittymistä. Olen suurella mielenkiinnolla seurannut turvallisuuspalvelujen toimintaympäristön muutoksia sekä toimialalla toimivien yritysten toimintatapoja ja arvoja. 247 Satakunnan Turvapalvelujen arvomaailma on ollut hyvin lähellä sitä samaa, mikä on ohjannut omaa toimintaani nykyisessä päätoimessani. Asiakkaiden tarpeiden huomioinen, ympäristölähtöisyys ja kuunteleminen sekä nopea päätöksentekokyky. Näiden yhteisten näkemysten johdosta, haluan olla mukana auttamassa 247 Satakunnan Turvapalveluja ja heidän asiakkaitaan kohti turvallisempaa huomista”, sanoo Petri Peltomaa.

 

Vieritä ylös