Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Satakunnan Turvapalvelut Oy:n Palvelupäälliköksi?

Haemme palvelukseemme Palvelupäällikköä

Työssäsi toimit monipuolisissa henkilöhallinnon ja tuotannon vastuutehtävissä. Työpaikkasi sijaitsee Satakunnankadulla ja työkavereiksesi saat n. 50 turvallisuusalan osaajaa.

Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhdessä asiakasyritysten edustajien kanssa. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa yhdessä kohde-esimiesten kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Edellytämme sinulta työkokemusta esimiestehtävistä, taloushallinnon perusteiden hallintaa, hyviä sosiaalisia taitoja, ICT-osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua kehittää itseään.

Työaikasi on liukuva toimistotyöaika, mutta toimintamme 24/7 luonteesta johtuen työsi edellyttää kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen, kiinnostavan ja haastavan työn kasvavassa paikallisessa turvallisuusyrityksessä. Työn alkamisajankohdasta sovitaan.

Työhön liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään asiakaspalvelu@turva247.fi.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla asiakaspalvelu@turva247.fi 19.5.2019 mennessä. Posti otsikolla ”Palvelupäällikkö”.

Vieritä ylös