Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Turvahenkilöitä haussa

Yhteistyökumppanimme RTK-Henkilöstöpalvelu hoitaa rekrytoinnin:

 

”247 Satakunnan Turvapalvelut – LUOTETTAVA, PALVELEVA – LÄHELLÄSI

247 Satakunnan Turvapalvelut on jatkuvasti kehittyvä ja voimakkaasti kasvava turvallisuusalan yritys. Hyvä ja tutkittu henkilöstötyytyväisyyden taso näkyy pitkinä työsuhteina n. 50 motivoituneen osaajan keskuudessa.

Vuoden Turvallisuusalan yrityspalkinnonkin voittanut 247 Satakunnan Turvapalvelut palvelee yli 400 asiakasta Porissa, Ulvilassa, Noormarkussa, Harjavallassa ja Nakkilassa turvallisuuden huipputeknologian sekä tehokkaasti päivystävän asiakaspalvelun voimin. Kiinnostaako sinua työssäsi kokea tekeväsi työtä jolla on merkitystä?

Haemme asiakkaallemme 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:lle erilaisiin tehtäviin TURVAHENKILÖITÄ: Tulityövahteja, luukkuvahteja sekä Nostoapuhenkilöitä.

Kohteet sijaitsevat ympäri Satakuntaa ja työtehtävät ovat eri pituisia. Palkkaus Vartiointialan TES.

Odotamme sinulta luotettavuutta, sitoutuvuutta ja tiukkaa asennetta työntekoon. Edellytämme, että sinulla on voimassa olevat ajokortti, työturvallisuus- ja tulityökortti. Kokemus teollisuusympäristössä toimimisesta ja vartijakortti ovat eduksi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti. Rakennamme kattavan työntekijäpoolin palvelemaan asiakkaita ympäri Satakuntaa. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.”

 

YOUTUBE

Vieritä ylös