Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Turvallisesti mökkikauteen: Vinkkejä loma-asunnon suojaamiseen

Mökkikauden kynnyksellä on tärkeää varmistaa, että rakkaan kesäpaikkamme turvallisuus on hyvällä tasolla. Varkaudet voivat pilata loman tunnelman ja aiheuttaa taloudellisia menetyksiä. Tässä muutamia vinkkejä loma-asunnon suojaamiseen varkauksilta.

Turvajärjestelmä

Asenna loma-asunnollesi turvajärjestelmä (kamerat liiketunnistimineen). Nykyaikaiset langattomat kamerat ovat helppoja asentaa ja tarjoavat reaaliaikaista valvontaa loma-asunnon ympäristöön. Kamerat voivat toimia sekä ennaltaehkäisevästi että todistusaineistona mahdollisen varkaustapauksen sattuessa. Kameravalvonta on helppo varmistus mielenrauhallesi, sillä kameralla pystyt tarkistamaan myös loma-asunnon ympäristön tilanteen esimerkiksi myrskyn jälkeen. Kysy tästä linkistä asiantuntijoiltamme juuri sinun loma-asunnollesi parasta vaihtoehtoa jo tänään! 

247 Satakunnan turvapalveluiden toimitusjohtaja Hannu Tarkkio nostaa esiin etuja, joita turvajärjestelmän hankinta tuo tullessaan

Loma-asunnon varustaminen turvajärjestelmällä on nimenomaan ennakoivaa toimintaa, jotta tunne koskemattomuudesta loma-asunnossa säilyy. Nykyaikaiset turvajärjestelmät sisältävät myös lämpötila-, ja vesivuotoilmaisimia. Myös vakuutusyhtiöltä kannattaa selvittää etuja turvallisuusjärjestelmiin liittyen.

Muut vinkit loma-asunnon turvaamiseen murroilta

  • Varmista, että loma-asunnon ovet ja ikkunat ovat vahvat ja varustettu asianmukaisilla lukitusjärjestelmillä. Lisäksi voit harkita turvalukkojen asentamista.
  • Älä jätä arvokkaita esineitä näkyville mökin ulkopuolelle. Säilytä esimerkiksi veneet, polkupyörät ja muut arvokkaat välineet lukitussa varastossa.
  • Käytä pihavaloja, liiketunnistimia tai aikakytkimiä valaistuksen luomiseksi mökin ympäristöön. Valaistus voi toimia tehokkaana varoitusmerkkinä tunkeutujille.
  • Liity naapurustosi yhteisövalvontaan. Naapuruston yhteistyö voi lisätä turvallisuudentunnetta ja auttaa tunnistamaan epäilyttäviä tilanteita.

Huolehtimalla loma-asuntosi turvallisuudesta voit nauttia mökkikaudesta huolettomammin ja rauhallisemmin.

Voimmeko olla avuksi turvallisuus asioissa? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Vieritä ylös