Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Yhteistyöllä turvallisempi kaupunki

Ulvilan kaupunki ja 247 Satakunnan Turvapalvelut jatkavat yhteistyötä. Ulvilan kaupunki käyttää turvapalvelusopimuksen option 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n kanssa.

2016 aloitettu palvelu on vastannut hyvin asiakkaan tarpeisiin ja palaute yhteistyöstä on ollut erittäin positiivista.
Vuorovaikutus, yhteydenpito ja yhteistyö asiakkaan ja palveluntuottajan kanssa on ollut aktiivista ja toimintaa kehittävää.

”Ulvilan kaupunki on ollut erittäin tyytyväinen 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n toimintaan. Heillä on aktiivinen ote turvapalveluiden tuottamisessa, kehittämisessä, vartiointitapahtumien raportoinnissa ja yhteydenpidossa meihin. Hyvä palvelu on johtanut ja yleensäkin johtaa sopimusoption lunastamiseen”, sanoo Juha Hjulgren, tekninen johtaja, Ulvilan kaupunki.

”Ulvilan kaupunki on esimerkki siitä, miten turvallisuusasioita voidaan tehdä paremmin. Yhteistyöllä ja aktiivisella vuorovaikutuksella palveluntuottajan ja kiinteistöjen käyttäjien kesken pystytään hankittuja resursseja kohdentamaan optimaalisesti. Olemme palveluntuottajana olleet tyytyväisiä siitä kiinnostuksesta mitä Ulvilan kaupungin yhteyshenkilöt ovat osoittaneet turvallisuusasioita ja toimintaamme kohtaan. Ilman ostopalvelujen laadusta ja kehityksestä kiinnostunutta asiakasta ei palveluntuottajakaan voi vastata odotuksiin. Ulvilan kaupungissa tämä asia on oivallettu hyvin. Kiitämme hyvästä yhteistyöstä ja jatkamme edelleen palvelun kehittämistä yhdessä asiakkaan kanssa”, sanoo Hannu Tarkkio, asiakkuusjohtaja, 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy.

 

Vieritä ylös