Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:ssä vastuullisuus vihertää

Kaasukäyttöinen tuotantoajoneuvo

247 Satakunnan Turvapalvelut hankki ensimmäisen kaasukäyttöisen tuotantoajoneuvon Porin Kupariteollisuuspuistoon. Ajoneuvo on Kupariteollisuuspuiston tehdaspalokunnan sekä teollisuuspalopäällikön, ja sitä kautta alueen yritysten palveluksessa.

”Viime syksyn käyttökokemukset kaasuautosta vakuuttivat meidät sen soveltuvuudesta Kupariteollisuuspuistoon. Haimme ympäristöystävällistä ratkaisua ja kaasuauto nousi tässä vertailussa parhaaksi vaihtoehdoksi. Porissa on nyt myös mahdollisuus biokaasun tankkaukseen, joka tukee kaasuauton ympäristövastuullista käyttöä. Pystymme Kupariteollisuuspuistossa ajamaan kokoaikaisesti ja pelkästään ympäristöystävällisellä biokaasulla.”
Jari-Matti Toivonen, teollisuuspalopäällikkö, 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy

”Kupariteollisuuspuistossa meillä on entuudestaan hybridikäyttöinen ajoneuvo, joka on saanut paljon huomiota vieraskuljetuksissa. Ihmisiä kiinnostavat ympäristöystävälliset ratkaisut ja niistä kysellään paljon. Toimiessamme itse vastuullisesti, voimme samalla myös herättää muiden kiinnostusta ja hälventää epäluuloja uusista käyttövoimaratkaisuista.”
Juha Vesa, kohde-esimies, 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy

”Tulevaisuudessa meitä houkuttelee, vastuullisemman liikkumisen lisäksi, mahdollisuus kaasukäyttöisen ajoneuvon valinnalla tukea paikallisuutta tankkaamalla kotimaassa ja lähiseudulla tuotettua biokaasua autoihimme”.
Hannu Tarkkio, asiakkuusjohtaja, 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy

Pori on Hinku-kuntana sitoutunut tavoittelemaan 80 prosentin päästövähennystä vuoteen 2030 mennessä. Pori pyrkii vähentämään ilmastopäästöjä lisäämällä uusiutuvan energian käyttöä ja parantamaan energiatehokkuutta. Paikallisia yrityksiä ja asukkaita kannustetaan myös ilmastotekoihin.

”Tavoitteena on, että Porissa on yli 500 kaasuautoa vuoteen 2020 mennessä. Hienointa olisi, jos ja kun saamme Luotsinmäelle tehtyä biokaasulaitoksen, jossa Porin omista jätöksistä saadaan tehtyä biokaasua ja sillä tankattua autoja.”
Prizztechin kaasutalouden projektipäällikkö Matti Luhtanen

”Haluamme omalta osaltamme olla mukana yhteiskunnan, asiakkaidemme ja Porin kaupungin tavoitteissa ympäristöystävällisten liikkumisen edistämisessä.”
Jarkko Heinilä, toimitusjohtaja, 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy

Kaasuautoilu on turvallista, edullista sekä ympäristöä säästävää liikkumista!

Vieritä ylös