REKRYTOINTI

REKRYTOINTI

HAEMME TURVAHENKILÖITÄ KESÄTÖIHIN SEKÄ OSA-AIKAISIIN TEHTÄVIIN

Haemme palvelukseemme kesätyöntekijöitä sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin vastuullisia ja luotettavia Turvahenkilöitä.

Työsi koostuu monipuolisista Safety ja Security -tehtävistä teollisuuden toimintaympäristössä. Edellytämme sinulta tulityö- ja työturvallisuuskorttia, valmiutta vuorotyöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, nuhteetonta taustaa, täsmällisyyttä ja ennen kaikkea tinkimättömän vastuullista asennetta työhön.

EA-koulutus, ajokortti, vartijakortti, pelastusalan koulutus/kokemus, HSE-koulutus/kokemus ja työkokemus rakennus- tai teollisuusympäristöstä katsotaan eduksesi. Työkavereiksesi saat n. 100 kollegaa.

Tarvittaessa koulutus järjestyy kauttamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn kasvavassa paikallisessa turvallisuusyrityksessä. Työ alkaa välittömästi. Työssä noudatetaan vartiointialan työehtosopimusta. Työhön liittyvät kysymykset asiakaspalvelu@turva247.fi.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla asiakaspalvelu@turva247.fi viimeistään 28.2.2018 mennessä. Posti otsikolla Turvahenkilö.


”Onhan se huikeaa työskennellä yrityksessä, joka on aidosti paikallinen. Lisäksi työilmapiiri on mahtava. Neljä vuotta firman paikkarikohteissa ”raataneena” voi sanoa, se on vähän kuin toinen perhe. Esimiestoiminnasta ei myöskään voi valittaa. Palkat tulevat ajallaan ja mahdolliset pyynnöt huomioidaan. On hienoa työskennellä yrityksessä, jossa kaikki oikeasti tuntevat toisensa, eikä kommunikaatio jää vain heippojen sanomiseen vuoronvaihdoissa.”
Emilia Uusitalo, 247 Satakunnan Turvapalveluiden työntekijä

Asiantuntijat

Jarkko Heinilä

Jarkko Heinilä

040 848 3861

jarkko.heinila@turva247.fi