Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Hälytyskeskuspalvelut

Asiakkaan hälytysjärjestelmä liitetään 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n miehitettyyn ja vakuutusyhtiöiden hyväksymään hälytyskeskukseen. Valvottavia tietoja voivat olla murto, ryöstö, apua, testi, AC-vika, akkuvika, päälle- ja poiskytkennät. Vastaanotettavat hälytykset voivat liittyä myös kulunvalvonta-, LVIS- tai palovaroitinjärjestelmiin, hisseihin, kylmälaitteisiin, lämpötila- tai kosteusantureihin.

  • Hälytysjärjestelmän lähettämien tietojen ympärivuorokautinen valvonta ja hälytystilanteessa ennalta sovittuihin toimenpiteisiin ryhtyminen
  • Vartijan suorittamat hälytyskäynnit
  • Jokaiselle hälytyslajille laaditaan erillinen toimintaohjeistus jatkotoimenpiteisiin.
  • Jatkoilmoitukset asiakkaan ilmoittamille yhteyshenkilöille, viranomaisille, huoltoliikkeille
  • Raportointi hälytyskäynneistä ja toimenpiteistä

Palvelemme alueella Pori, Ulvila, Nakkila, Luvia (Eurajoki), Merikarvia ja Siikainen.

Asiakastarina – Yritysturvallisuus

Yritysturvallisuus, 1.Accounting

1.Accountingin asiakkuusjohtaja Kirsi Juusela on tyytyväinen 247:n yritysturvallisuuspalveluihin.

1.Accounting on satakuntalainen korkeatasoinen ja luotettava yhteistyökumppani yrityksen taloushallintoon liittyvissä asioissa.

Säilytämme tilitoimistomme toimitiloissa asiakasyritysten aineistoa, joten on selvää, että meillä pitää olla asianmukaiset hälytyslaitteet sekä toimiva valvonta. Vuonna 2013 muutimme isompiin toimitiloihin, jolloin arvioimme tilojemme turvallisuustarpeen uudelleen. Vuonna 2014 siirryimme 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n asiakkaaksi.

Suosittelemme 247:n turvapalveluita, koska heiltä saamme yritysmaailmaan sopivat tarvittavat ratkaisut sekä asiantuntevan palvelun. Palvelu on myös todella nopeaa: kerran hälytyksen sattuessa vartijat olivat paikalla muutamassa minuutissa. Myös muutostilanteissa heiltä on löytynyt joustoa. Voimme olla luottavaisin mielin myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin, kun toimistomme on suljettu. Tiedämme, että jos jotain sattuisi, 247 on paikalla todella nopeasti. Annamme myös yrityksestämme asiakkaille luotettavan kuvan, kun he näkevät että turvallisuusasiamme ovat vakaalla pohjalla.

247:lla on ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä ja nopea palvelu sekä ajanmukaiset turvallisuuslaitteet. 247 on paras porilainen vartiointiliike!

Kirsi Juusela, asiakkuusjohtaja
1.Accounting

Asiantuntijat

Hannu Tarkkio

vastaava hoitaja

Yrittäjä, toimitusjohtaja

p. 040 822 5598

hannu.tarkkio@turva247.fi

Juha Heino

palveluiden myynti

Palveluesimies

p. 040 610 1387

juha.heino@turva247.fi

Haluatko lisätietoja?

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö

Vieritä ylös