Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Suojax Oy on nyt osa 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:tä

SUOJAX OY JA 247 SATAKUNNAN TURVAPALVELUT OY RAKENTAA PAREMPAA ASIAKASPALVELUA JA VAHVEMPAA TULEVAISUUTTA.

 

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy on 30.4.2020 ostanut Suojax Oy:n koko osakekannan.

Suojax Oy:lla on yli 20 vuoden kokemus vaativien kohteiden suojaamisesta. Yhtiö on työllistänyt kahden omistajan lisäksi yhden asentajan.

Suojax Oy:n henkilökunta tulee toimimaan samoissa liiketiloissa 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy:n kanssa Satakunnankatu 31. Siirtyminen tapahtuu toukokuun aikana.

Yrityskaupan myötä 247 Satakunnan Turvapalvelut Oy ja Suojax Oy pystyvät tarjoamaan asiakkailleen entistä laajemman turvapalvelu osaamisen kokonaisuuden.

Hannu Tarkkio

Suojax Oy yrityksenä

HISTORIA

Suojax Oy on perustettu 1995 Harjavallassa. Alkuaikoina toiminta perustui rikosilmoitinjärjestelmien asennus ja huoltotöihin. Myöhemmin turvaurakointitoimintaa laajennettiin kameravalvontaan, kulunvalvontaan ja paloilmoitinliiketoimintaan. Vuonna 2006 yhtiön kotipaikaksi tuli Pori.

Suojax Oy on ollut vakuutusyhtiöiden hyväksymä rikosilmoitinliike vuodesta 2003 ja Tukesin hyväksymä paloilmoitinliike vuodesta 2008. Kameravalvontatuotteiden maahantuonnin yhtiö aloitti 2008. Asiakkaiden toiveesta 2016 lanseerattiin turvallisuuden konsultointipalvelu TUKELI.

MISSIO

Turvallinen toimintaympäristö on tärkeä osa organisaatioiden toimintaa. Suojax Oy:n missio on tarjota korkealaatuisia turvapalveluja. Toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme aina tarkoituksenmukaisimman ratkaisun. Tavoitteemme on asiakkaan turvallisuuden ja häiriöttömän toiminnan varmistaminen.

REFERENSSIT

Yli 20 toimintavuoden aikana Suojax Oy on profiloitunut korkeaa ammattitaitoa vaativien kohteiden toimittajana. Julkisyhteisöt kuten sairaanhoitopiirit, kaupungit, kunnat ja seurakunnat ovat tärkeässä roolissa. Suojax Oy:n asiakaskuntaan kuuluvat myös korkean suojaustason kohteet kuten pankit ja apteekit. Asiakaskunta on laaja ja samalla ammattiylpeydellä yhtiö toimii niin yrityksissä kuin yksityistalouksissakin.

Vieritä ylös