Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Älykäs kuvavalvonta

Aluevalvontajärjestelmämme käyttämä älykäs kuvavalvonta on tehokas valvontaratkaisu asiakaskohteissa, jotka hyötyvät ympärivuorokautisesta valvonnasta. Teknisen valvonnan tukena toimii hälytyskeskus, jonka ammattilaiset valvovat vuoden jokaisena päivänä poikkeuksellisten tilanteiden tai hälytysten varalta.

Hälytyskeskuksemme ammattilaiset tietävät kuinka reagoida nopeasti eri tilanteisiin kameroiden antaman informaation ja asiakkaan kanssa sovittujen toimintaperiaatteiden perusteella. Hälytyskeskuspäivystäjä tarkastaa kuvan, ja käynnistää tarvittavat jatkotoimenpiteet, esimerkiksi lähettämällä paikalle vartijan, tai ilmoittaa havainnoista yhteyshenkilölle.

Hälytyskeskuspäivystäjä tukee paikalle saapuvan vartijan toimenpiteitä kohteesta saatavan reaaliaikaisen kuvamateriaalin avulla. Näin hälytykseen pystytään reagoimaan nopeasti. Kuvamateriaalista on korvaamatonta hyötyä myös tapahtumien jälkiselvittelyssä, kun tarvitaan lisätietoa tapahtumien kulusta ja ajankohdasta, tuntomerkeistä yms. Tallennemateriaali voidaan tarvittaessa toimittaa viranomaisille hälytyskeskuspäivystäjän toimesta (lisäpalvelu).

 

Varmaa ja vaivatonta

Tehtävänämme on huolehtia, että turvallisuudesta huolehtiminen ei ole asiakkaalle taakka. Asiakkaan rooli kamerajärjestelmien ylläpidossa ja materiaalin läpikäymisessä on pieni.

Älykkään kuvavalvonnan etuina ovat kameravalvonnan ennaltaehkäisevä vaikutus, ympärivuorokautinen valvonta, mahdollisuus laajentaa valvonta-aluetta kattamaan myös ulkoalueet, nopea reagointi asiattomaan oleskeluun, parantunut turvallisuus, vartioinnin kustannussäästöt, ja ekologisuus.

Älykäs kuvavalvonta tukee kiinteistön muita jo olemassa olevia turvallisuusratkaisuja, joilla asiattomaan toimintaan kiinteistön sisällä ja ulkona reagoidaan nopeasti.

 

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Nykyajan teknologian avulla älykäs kuvavalvonta on kustannustehokas vaihtoehto, joka vähentää samalla päästöjä.  Satakunnan Turvapalvelut Oy on panostanut ympäristöä säästäviin ajoneuvoihin ja käyttövoimaan, kuten hybridiautoihin, mutta niidenkin energiankulutus on edelleenkin kulutusta. Jotta voimme jatkossa toimia entistä vastuullisemmin, haluamme vähentää ajettavia kilometrejä ja reagoida toimenpiteitä vaativiin tapahtumiin nopeasti ja tehokkaasti. Älykäs kuvavalvonta tukee loistavasti piirivartiointia, laajentaen valvonta-aikaa ja vähentäen tarvittavia käyntejä yössä, vähentäen näin myös ajettuja kilometrejä ja kulutusta.

Älykäs kuvavalvonta on energiatehokas ratkaisu. Valvontatekniikka on pitkäikäistä, ja teknologian vanhetessa kierrätettävissä. Itse etävalvontapalvelut kuluttavat energiaa hyvin vähäisesti. Tarvittaessa vartija saapuu paikalle tarkastamaan tilanteen saaden hälytyskeskuspäivystäjältä reaaliaikaista lisäinformaatiota kamerakuvan avulla. Reagoimalla oikein vastetta vaativiin tilanteisiin voimme vähentää ajokilometrejä ympäristön hyväksi.

Kulutuksen väheneminen ja ekologisempi vaihtoehto näkyy sinulle kasvaneena valvontakapasiteettina, parantuneena turvallisuutena, nopeampana reagointina, kustannussäästönä ja vastuullisena toimintana.

 

ÄLYKÄS KUVAVALVONTA

  • ympärivuorokautinen aluevalvonta
  • nopea reagointi
  • kustannustehokas
  • ympäristöystävällinen

 

Esimerkki älykäs kuvavalvontaratkaisu:

1 x kameran älykäs kuvavalvonta alkaen 150,00€/kk.
Hälytysajot 89,00€/alkava tunti.
Aloitusmaksu alkaen 790,00€

Jokainen asiakaskohde on erilainen. Olethan siis yhteydessä ja keskustellaan, mikä olisi teille sopiva ratkaisu!

Mikäli valvottava alue vaatii aistivaraisia havaintoja (yms. haju, tunto) ja/tai on teknisesti haasteellinen toimintaympäristö, voi piirivartio olla sopivampi vaihtoehto tai vaihtoehtoisesti piirivartiointi ja älykäs kuvavalvonta voivat tukea toisiaan. Otathan yhteyttä, niin voimme keskustella ja luoda sinulle sopivan räätälöidyn ratkaisun tarpeidesi mukaan.

Haluatko lisätietoja?

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö

Vieritä ylös