Siirry sisältöön
Satakunnan Turvapalvelut Oy

Finnish Security Awards voitto Satakuntaan!

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy oli paikalla finaalissa henkilöstön edustajien kera lobbaamassa satakuntalaista osaamista.

21.11.2017 jaettiin turvallisuusalan palkinnot Säätytalolla Helsingissä.

”Jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edistää eettisesti korkeatasoisesti yritystoimintaa, kehittää jatkuvasti toimintojaan ja luo lisäarvoa asiakkailleen.”

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy kilpaili sarjan Vuoden turvallisuusalan yritys -finaalissa. Muut finalistit tässä sarjassa olivat jyväskyläläiset Recenart Oy ja Magister Solutions Oy.

Tuskin koskaan on turvallisuus ollut yhtä paljon ja laajalti otsikoissa ja keskusteluissa kuin se tänä päivänä on. Suomi on malli esimerkki turvallisesta, tasa-arvoisesta, oikeudenmukaisesta yhteiskunnasta. Se ei ole itsestäänselvyys ja sen ylläpitäminen vaatii jokapäiväistä työtä
eri toimijoilta, avointa keskustelua ja yhteisiä viisaita päätöksiä.

Muut finalistit

Recenart Oy (Research Centre for Art) on jyväskyläläinen parisen vuotta toiminut tutkimusyritys, joka selvittää tieteellisin menetelmin taiteen ja arvoesineiden ajoitusta, alkuperää ja aitoutta.
Yritys yhdistää tällä hetkellä maailmalla täysin uniikilla tavalla taidehistorian, kemian, fysiikan ja
tietotekniikan menetelmiä taideteosten sekä arkeologisen esineistön arviointiin. Tutkimusta
voidaan tehdä niin asiakkaan tiloissa kuin Recenartin toimitiloissa. Recenart vastaa
tutkimusmenetelmillään maailmanlaajuiseen taide väärennösongelmaan. Kansainvälisen taide
kaupan myynnin arvo oli 2015 peräti 63,8 miljardia euroa. Tämä on johtanut myös tutkimuspalveluiden kysynnän kasvuun. Taideteostutkimusta tekeviä laitoksia on maailmalla vähän, eivätkä ne tiettävästi käytä niin monipuolisia tutkimusmenetelmiä kuin Recenart.

Magister Solutions Oy on jyväskyläläinen sovelluskehitysyritys. Yksi sen tuotteista on Secapp, joka on salattu viestintä- ja johtamisjärjestelmä. Secapp mahdollistaa automatisoidun ja manuaalisen kaksisuuntaisen viestinnän, hälyttämisen, henkilökutsut ja turvallisuuden varmistamisen niin kriittisessä kuin arkipäiväisessäkin käytössä. Ratkaisua käyttävät pelastusviranomaiset hälyttämistoiminnassa, sairaalat henkilökunnan töihin kutsussa ja potilasviestinnässä sekä yksityiset organisaatiot häiriötiedottamisessa, turvallisuuden varmistamisessa ja operatiivisen toiminnan ohjaamisessa. Secapp tarjoaa rutiineja helpottavia työkaluja massaviestintään, nopeille hälytys- ja sanomaviesteille sekä niihin liittyviin pikakuittauksiin sekä myös vapaampaan tiimiviestintään. Secappiin on yhdistetty keskitetyn ratkaisun alle yleisimpien viestintäkanavien tuki sekä viranomaisviestintätuki Tetra/Virve-laitteiden kanssa tapahtuvan viestinnän osalta.

Kiitokset

Kiitämme asiakkaitamme, joiden kanssa olemme saaneet yhteistyössä tätä matkaa kulkea. Jokainen asiakas on meille kultaakin kalliimpi ja haluamme palvella teitä samalla innokkuudella ja palveluhenkisyydellä jatkossakin. Olemme saaneet kehittää toimintaamme ja laajentua palvelemaan laadukkaasti juuri niissä asioissa, joissa meitä tarvitaan.

Jokainen yritys tarvitsee luotettavat kumppanit ympärilleen. Kiitämme yhteistyökumppaneitamme taloushallinnossa, markkinoinnissa, palkkahallinnossa, työterveyshuollossa ja useita muita kansamme hedelmällistä yhteistyötä tekevää tahoa.

Ennen kaikkea haluamme kiittää henkilöstöämme. Kiitos osaamisestanne, jonka annatte käyttöömme. Kiitos myös sinne kotiin jäävälle puolisolle, jonka vierestä työntekijämme töihin lähtee joskus perin kummallisiin aikoihin. Kiitos sitoutuneisuudesta yhteisiin päämääriin. Kiitos pilkkeestä silmäkulmassa, kanssanne on oikeasti hauska tehdä töitä.

Vieritä ylös